Europeesche Verzekeringen geeft klanten meer mee op vakantie

Al jaren staat Europeesche Verzekeringen bekend om haar betrouwbare vrijetijdsverzekeringen en uitstekende service. En sinds kort ook om meer. Meer is een verzameling handige producten en slimme diensten waarmee klanten onbezorgd kunnen genieten. En dat is goed nieuws voor u. Want door meer mee te nemen op reis, kunt u genieten van nog meer vrije tijd.

Meer genieten

Meer van de Europeesche is een serie handige producten en slimme diensten waarmee klanten onbezorgd kunnen genieten. Meer is bijvoorbeeld korting op een extra zonnebril van Pearle. Als u die meeneemt op reis, is het niet meteen een ramp als u die andere verliest. Maar meer is ook een gratis medische app in zeven talen, UV-werende kinderkleding, een warme ski-outfit en een waterproofcase voor een smartphone of tablet.

Hoe werkt meer?

Op www.meereuropeesche.nl kunnen klanten met een kort- of doorlopende verzekering van de Europeesche informatie lezen over de producten en diensten. Via deze website kunnen ze ook een unieke actiecode aanvragen. Hiermee kunnen ze het product van hun keuze bestellen op de websites van de aanbieders.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over meer? Ga naar www.meereuropeesche.nl. Voor overige vragen kunt u altijd bij uw reisbureau en/ of reisadviseur terecht.

Lang-op-Reisverzekering

De Lang-Op-Reisverzekering is speciaal ontwikkeld voor mensen die langer op pad gaan. Een perfecte reisverzekering die u zelf aangepast aan uw eigen wensen. De Europeesche Hulplijn (+ 31 20 65 15 777) is standaard meeverzekerd. Snel Afsluiten!

Aflopende Annuleringsverzekering

Als u een reis noodgedwongen moet afbreken, uitstellen of annuleren dan kunt u een beroep doen op de aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche. Snel Afsluiten!

Aflopende Reisverzekering

Met deze aflopende reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. U betaalt uitsluitend premie over de periode dat u werkelijk op reis bent. Met de uitbreidingsmogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken. Snel Afsluiten!

Op de hoogte blijven van onze nieuwsbrief en aanbiedingen?

Dan kunt u zich hieronder inschrijven...