21-daagse rondreis India, Dubai, Maleisie en Thailand

Dagprogramma


Dag 01: Amsterdam – Kuala Lumpur
Vandaag vertrekt u naar Kuala Lumpur.

Dag 02: Kuala Lumpur
Aankomst in Kuala Lumpur. Na aankomst volgt de transfer naar u hotel. De rest van de dag bent u vrij om bijvoorbeeld uit te rusten of om de buurt te gaan verkennen.

Dag 03: Kuala Lumpur – City Tour
Vandaag bezoeken we de Batu caves. De Batu Caves bevinden zich ca. tien kilometer ten noorden van Kuala Lumpur. De grot is 400 meter lang en 100 meter hoog en werd in 1892 ontdekt. Het is de heilige plaats (grot) van de Hindoes in Maleisië. Na aankomst wordt u beneden begroet door de vele apen, die daar lopen. Ook bezoeken wij de Kuala Lumpur tower, het hoogste gebouw in heel Azië. Als laatst bezoeken wij de Twin towers of Malaysia.

Dag 04: Kuala Lumpur
Gehele dag vrij ter eigen besteding.

Dag 05: Kuala Lumpur –Bangkok ( Thailand)
Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Bangkok. Bij aankomst in Bangkok wordt u opgehaald en gebracht naar uw hotel. De rest van de dag heeft u vrij ter eigen besteding.

Dag 06: Bangkok
Gehele dag vrij ter eigen besteding.

Dag 07: Bangkok – City Tour
Vandaag brengen we een bezoek aan de Chatu chak market. Met ruim 9.000 verschillende shops en winkels is de Chatuchak Weekend Market in Bangkok één van de grootste weekend markten ter wereld. Daarna bezoeken we nog de Wat Indra Wihan en de Grand Palace.

Dag 08: Bangkok
Gehele dag vrij ter eigen besteding.

Dag 09: Bangkok (Drijvende markt)
In de ochtend vroeg vertrekken we naar de beroemde drijvende markt van Damnern Saduak. Deze markt ligt ongeveer 100 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi en is de kleurrijkste drijvende markt die in Thailand wordt gehouden’’ Floating market’’. Na de floating market brengen wij ook een bezoekje aan de Crocodile farm. Hier kunt u genieten van een levensgevaarlijke show met krokodillen van allerlei formaten.

Dag 10: Bangkok
Gehele dag vrij ter eigen besteding.

Dag 11: Bangkok – Delhi
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Delhi. Na aankomst in Delhi wordt u opgehaald en gebracht naar uw hotel.

Dag 12: Delhi – City Tour
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de stadstour van Delhi. Wij zullen onder andere gaan bezoeken: Lal Kila, Parlements Buildings, Birla Tempel, Lotus tempel, Gate of India, Rajghat e.d. De gids zal u tijdens de tour begeleiden, adviseren en al u vragen beantwoorden.

Dag 13: Delhi – Jaipur
We arriveren vanuit Delhi, in de hoofdstad van Rajasthan, Jaipur, Jaipur dankt haar bijnaam ‘Pink City’ aan het feit dat voorafgaande aan een bezoek van een Britse prins de toenmalige maharadja opdracht gaf om alle huizen en gebouwen in het centrum roze te verven; rond die tijd was roze namelijk de kleur van de gastvrijheid.

Dag 14: Jaipur en Amber
Bezoek aan het Amber Fort. Hier kunt u met een olifant omhoog voor de steile klim naar het verlaten paleizen complex de Hawa Mahal, Sheez Mahal.

Dag 15: Jaipur – Agra
Na ontbijt vertrekt u naar Agra. Onderweg eventueel de verlaten stad Fatehpur Sikri bezoeken. Na aankomst transfer naar uw hotel.

Dag 16: Agra – Delhi
Na het ontbijt bezoeken wij vandaag in Agra één van de zeven wereldwonderen: de Taj Mahal, bezichtiging van het Fort en vervolgens gaat u weer naar Delhi.

Dag 17: Delhi
Vandaag ben u vrij om te shoppen.

Dag 18: Delhi – Dubai
Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Dubai. Na aankomst in Dubai wordt u opgehaald en gebracht naar een hotel bij Meena Bazaar.

Dag 19: Dubai
Gehele dag vrij ter eigen besteding.

Dag 20: Dubai – Amsterdam
Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 21: Amsterdam
Aankomst Amsterdam.


Landinformatie

Dubai is booming!
Het is de snelst groeiende stad ter wereld waar het bruist van de nieuwe ideeën. Je ziet hier met eigen ogen de meest bizarre projecten realiteit worden.

Dubai is één van de zeven staatjes van de Verenigde Arabische Emiraten dat aan de zuidkust van de Perzische Golf ligt en grotendeels uit de gelijknamige hoofdstad bestaat.
De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en er is voor ieder wat wils: strand, zee, heel veel winkel- gelegenheid en een bruisend nachtleven. En wie het avontuur niet schuwt, kan op een uurtje afstand zo de woestijn intrekken.

Klimaat
In Dubai heb je te maken met een subtropisch, Arabisch klimaat. Je kan er van uit gaan dat er de zon het hele jaar schijnt en de lucht altijd strak blauw is. De temperaturen kunnen schommelen tussen de 14ºC en de 50ºC, maar gemiddeld is het er dagelijks zo’n 24ºC.

Valuta
Dirham (dhs). Een euro is ongeveer 4.5 Dirham. Een Dirham is ongeveer 0.20 Eurocent.

Vliegtijd
De vlucht van Amsterdam Schiphol naar Dubai duurt ongeveer zes en een half uur.

Tijdsverschil
In Dubai is het drie uur later dan in Nederland.

Taal
De officiele taal is Arabisch. Er wordt veelvuldig en goed Engels gesproken.

Elektriciteit
Het voltage is 220/240 Volt.


Tarief inclusief:
– Vliegtickets
– Luchthavenbelasting
– Hotels
– Logies & ontbijt
– Airporttransfers

Tarief exclusief:
– Reis- en Annuleringsverzekering
– Entreegelden en fooien

* Tarieven zijn afhankelijk van beschikbaarheid.


 

Op de hoogte blijven van onze nieuwsbrief en aanbiedingen?

Dan kunt u zich hieronder inschrijven...