15-daagse Kennismakingsreis Noord-India en Dubai

Dagprogramma


Dag 01: Amsterdam – Delhi
Vandaag vliegt u vanuit Amsterdam met de door u geselecteerde vlucht naar Bombay, het kan zijn dat u diezelfde dag nog aankomt ofwel de volgende ochtend, dus op dag 2. Dit is afhankelijk van de vlucht en de tijden hiervan. Na aankomst in Delhi wordt u opgehaald en gebracht naar uw hotel.

Dag 02: Delhi – City Tour
Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de City tour van Mumbai. Indien u met een groep reist, zorgt u er dan wel voor dat u tijdig klaarstaat. Dit om oponthoud te voorkomen. U zult onder andere bezoeken: Hanging Garden, Dobhi Ghat, Ghandi Museum, Jain Tempel, Marine drive, Juhu. Indien mogelijk zult u ook een filmstudio bezoeken. Dit dient u bij aankomst door te geven. U wordt begeleid door een lokale gids (Hindi-Engels sprekend).

Dag 03: Delhi – Jaipur
We arriveren vanuit Delhi, in de hoofdstad van Rajasthan, Jaipur (250km/5uur). Jaipur dankt haar bijnaam ‘Pink City’ aan het feit dat voorafgaande aan een bezoek van een Britse prins de toenmalige maharadja opdracht gaf om alle huizen en gebouwen in het centrum roze te verven; rond die tijd was roze namelijk de kleur van de gastvrijheid.

Dag 04: Jaipur – Amber – Jaipur
Bezoek aan het Amber Fort. Hier kunt u met een olifant omhoog voor de steile klim naar het verlaten paleizen complex de Hawa Mahal, Sheez Mahal.

Dag 05: Jaipur-Fatehpursikri-Agra
Na ontbijt vertrekt u naar Agra (6 uur). Onderweg eventueel de verlaten stad Fatehpur Sikri bezoeken. Na aankomst transfer naar uw hotel.

Dag 06: Agra
Na het ontbijt bezoeken wij vandaag in Agra één van de zeven wereldwonderen: de Taj Mahal, bezichtiging van het Fort (Entree betaalt u ter plaatse).

Dag 07: Agra-Mathura – Delhi
Na het ontbijt vertrekken wij naar Delhi, we maken een tussen stop voor Mathura de geboorte plaats van Shri Krishna.(200km/5 uur)

Dag 08: Delhi
Vandaag bent u vrij voor eigen activiteiten. Shoppen, Palika Bazar, Ghur Gaon, Chandini Chowk, Ansall Plaza.

Dag 09: Delhi
Vandaag bent u vrij voor eigen activiteiten. Shoppen, Palika Bazar, Ghur Gaon, Chandini Chowk, Ansall Plaza.

Dag 10: Delhi – Dubai
Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Dubai. Na aankomst in Dubai wordt u opgehaald en gebracht een hotel appartement in Meena bazaar.

Dag 11: Dubai
Gehele dagen ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld gaan relaxen aan het strand van Jumeirah, Of gaan winkelen in één van de grote shoppingmalls van Dubai, Of kies voor de woestijnsafari. De woestijn is letterlijk de achtertuin van Dubai. U maakt een fantastische safari per 4WD door de gouden zandduinen van Dubai. In het bedoeïenen kamp onder de sterren kunt u genieten van een barbecue en de magie van de woestijn ervaren.

Dag 12: Dubai
Gehele dagen ter vrije besteding.

Dag 13: Dubai
Gehele dagen ter vrije besteding.

Dag 14: Dubai – Amsterdam
Afhankelijk van u vluchttijden volgt vandaag de transfer naar de airport voor de vlucht naar Amsterdam.

Dag 15: Amsterdam
Aankomst Amsterdam.


Tarief inclusief:
– Vliegtickets
– Luchthavenbelasting
– Hotels
– Logies & ontbijt
– Airporttransfers

Tarief exclusief:
– Visum
– Reis- en Annuleringsverzekering
– Entreegelden en fooien

* Tarieven zijn afhankelijk van beschikbaarheid.


Landinformatie

Dubai is booming!
Het is de snelst groeiende stad ter wereld waar het bruist van de nieuwe ideeën. Je ziet hier met eigen ogen de meest bizarre projecten realiteit worden.

Dubai is één van de zeven staatjes van de Verenigde Arabische Emiraten dat aan de zuidkust van de Perzische Golf ligt en grotendeels uit de gelijknamige hoofdstad bestaat.
De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en er is voor ieder wat wils: strand, zee, heel veel winkel- gelegenheid en een bruisend nachtleven. En wie het avontuur niet schuwt, kan op een uurtje afstand zo de woestijn intrekken.

Klimaat
In Dubai heb je te maken met een subtropisch, Arabisch klimaat. Je kan er van uit gaan dat er de zon het hele jaar schijnt en de lucht altijd strak blauw is. De temperaturen kunnen schommelen tussen de 14ºC en de 50ºC, maar gemiddeld is het er dagelijks zo’n 24ºC.

Valuta
Dirham (dhs). Een euro is ongeveer 4.5 Dirham. Een Dirham is ongeveer 0.20 Eurocent.

Vliegtijd
De vlucht van Amsterdam Schiphol naar Dubai duurt ongeveer zes en een half uur.

Tijdsverschil
In Dubai is het drie uur later dan in Nederland.

Taal
De officiële taal is Arabisch. Er wordt veelvuldig en goed Engels gesproken.

Elektriciteit
Het voltage is 220/240 Volt.


 

Op de hoogte blijven van onze nieuwsbrief en aanbiedingen?

Dan kunt u zich hieronder inschrijven...