10-daagse pakketreis Maleisie

Dagprogramma


Dag 01: Amsterdam – Kuala Lumpur
Vandaag vertrekt u naar Kuala Lumpur.

Dag 02: Kuala Lumpur
Aankomst in Kuala Lumpur. Na aankomst volgt de transfer naar u hotel. De rest van de dag bent u vrij om bijvoorbeeld uit te rusten of om de buurt te gaan verkennen.

Dag 03: Kuala Lumpur – City tour
Vandaag bezoeken we de Batu caves. De Batu Caves bevinden zich ca. tien kilometer ten noorden van Kuala Lumpur. De grot is 400 meter lang en 100 meter hoog en werd in 1892 ontdekt. Het is de heilige plaats (grot) van de Hindoes in Maleisië. Na aankomst wordt u beneden begroet door de vele apen, die daar lopen. Ook bezoeken wij de Kualalumpur tower, het hoogste gebouw in heel Azië. Als laatst bezoeken wij de Twin towers of Malaysia.

Dag 04: Kuala Lumpur – Penang
Na het ontbijt vertrekken we naar Penang of “Pulau Pinang”, is een staat en eiland in Maleisië. De hoofdstad is George Town op het eiland Penang en het inwoneraantal bedraagt ruim 1,15 miljoen. Het territorium wordt niet door een sultan bestuurd maar door een gouverneur. De naam “Penang” komt van het woord “pinang”, wat verwijst naar de betelnootboom (Areca catechu). De naam “Pulau Pinang” letterlijk vertaald uit het Maleis betekent “pinang-eiland”.

Dag 5: Penang – Tour
Na het ontbijt bezoeken we één van de grootste tempels van Azië. Daarna gaan we verder naar Penang Hill. Penang Hill (Bukit Bendera) is een 735 meter hoge berg (hoogste punt op 830 meter) waar je door middel van een treintje naar boven kunt gaan. De berg ligt ongeveer 6 kilometer vanaf Georgetown.

Dag 6: Penang
Vandaag bent u de hele dag vrij.

Dag 7: Penang – Kuala Lumpur
Vandaag volgt de busreis naar Kuala Lumpur. Bij aankomst in Kuala Lumpur wordt u opgehaald van het busstation en gebracht naar uw hotel.

Dag 8: Kuala Lumpur
Vandaag bent u vrij.

Dag 9: Kuala Lumpur – Amsterdam
Vandaag volgt de transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 10: Amsterdam
Aankomst Amsterdam.


Tarief inclusief:
– Vliegtickets
– Luchthavenbelasting
– Hotels
– Logies & ontbijt
– Airporttransfers

Tarief exclusief:
– Visum
– Reis- en Annuleringsverzekering
– Entreegelden en fooien

* Tarieven zijn afhankelijk van beschikbaarheid.


Op de hoogte blijven van onze nieuwsbrief en aanbiedingen?

Dan kunt u zich hieronder inschrijven...